GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

PREDAVATELJI 2013 TRAVEL ZOOM

TRAVEL ZOOM priporoča: dr. JOHN HEELEY

By on January 4, 2013

John HeeleyNa TRAVEL ZOOM 2013 prihaja dr. John HEELEY, direktor Best Destination Marketing in profesor na univerzi Sheffield Hallam.

John pripravlja svojo drugo knjigo z naslovom  “Best Practice in Urban Destination Marketing – a global perspective”. Glavne zaključke iz nove knjige pa bo premierno predstavil na letošnjem TRAVEL ZOOM-u. Knjiga temelji na njegovih bogatih izkušnjah, saj je kot direktor vodil različne destinacijske organizacije Sheffield (1990 – 1996), Coventry and Warwickshire (1997 – 2001) Birmingham (2001 – 2003) in Nottinghamshire (2004 – 2008). Od leta 2009 do 2012 je vodil ugledno organizacijo European Cities Marketing. Več na: www.bestdestinationmarketing.com

Travel Zoom

Več informacij o konferenci na: www.travel-zoom.si ali po mailu press@travel-zoom.si

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.