GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

TRAVEL ZOOM

PUBLIC RELATIONS ARE DEAD

By on March 13, 2012

»Ne vprašajte, ali bi šlo v slovenskem turizmu lahko kaj tudi narobe. Raje se vprašajte – kdaj in kje se bo to zgodilo.« pravi Rok Klančnik.

Vsi, ki smo prebrali Rokovo knjigo Krizni menedžment, upravljanje nevarnosti in krizno komuniciranje v turizmu, smo spoznali, da kriza ne pomeni nujno nekaj slabega. Običajno pomeni odločitev, prelomni trenutek. V kitajskih pismenkah krizo narišejo z dvema znakoma, enim za nevarnost in drugim za priložnost je menda nekoč izjavil John F. Kennedy.

Knjiga je sredi krize, v kateri se nahajamo še kako aktualna, morda malce spregledana in polna koristnih nasvetov.
Rokovo predavanje na Travel Zoom-u ima naslov Public relations are dead. Komaj čakam na semantiko ali pomenoslovje najboljšega slovenskega turističnega erudita in svetovljana.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.