GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

TRAVEL ZOOM

ODGOVORNOST DO BLAGOVNIH ZNAMK

By on March 7, 2012

PAWEL NIZINSKI, GOODBRAND

Koncept GOODBRAND je nastal leta 1997, kot odgovor na vedno več projektov s področja korporativne družbene odgovornosti. Pawel Nizinski je star marketinški maček. Po 16 letih je mesto kreativnega direktorja zamenjal za vodenje srednjevropske veje skupnosti GOODBRAND. Za razliko od Friderica Begbeiderja, ki je iz oglaševanja pobegnil v literaturo, je Pawel ostal zvest oglaševanju na družbeno odgovoren način. Nastala je serija družbeno odgovornih projektov in strategij skupaj z revijo CR navigator. Med drugim tudi merjenje kapitala družbene odgovornosti podjetij.

Najbolj zanimiv del je oblikovanje trajnostnih in odgovornih blagovnih znamk, ki bo na primeru Poljske predstavljen na letošnjem Travel Zoomu. To bo zagotovo najbolj zenovsko in zelo aktualno predavanje za razumevanje aktualne afere z reciklažo blagovne znamke Slovenija moja dežela. Vse pač ni naprodaj, kot je včeraj dobro pojasnil v Delu mag. Janez Damjan na vrhuncu afere. Pogled od zunaj na etične vrednote blagovnih znamk bo pomagal razumeti, kaj je bistvo odgovornega ravnanja z blagovnimi znamkami.

Že prej pa si poglejte različne ideje in predloge družbeno odgovornega ravnanja na www.crnavigator.com

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.