GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

TRAVEL ZOOM ZLATI ZOOM 2013

OBJAVLJEN RAZPIS ZA NAGRADO ZLATI ZOOM 2013

By on February 1, 2013

TRAVEL ZOOM

V okviru tretje mednarodne konference o strateškem in kreativnem marketingu v turizmu TRAVEL ZOOM bomo letos prvič podelili ZLATI ZOOM, nagrado za najbolj kreativne, strateško dovršene in učinkovite turistične kampanje. Namen tekmovanja je celosten pregled kreativnosti destinacijskih in produktnih turističnih kampanj ter pogled v prihodnost evropskega turističnega marketinga.  Nagrado ZLATI ZOOM bomo zmagovalcem, ki jih bo izbrala strokovna mednarodna žirija, podelili 25. 3. 2013 na večerni prireditvi konference TRAVEL ZOOM na Bledu.

V imenu javne agencije SPIRIT Slovenija in mednarodne konference TRAVEL ZOOM zato k sodelovanju vabimo vse lokalne, regionalne in nacionalne turistične destinacije, turistične ponudnike ter marketinške agencije, da svoje kampanje prijavite na tekmovanje za ZLATI ZOOM 2013. Ne zamudite priložnosti in nam do 10. 3. 2013 pošljite svoja dela ter poskrbite za to, da jih bodo videli tudi tisti, ki jih še niso. Arhiv vseh prijavljenih del v tekmovanju za ZLATI ZOOM bo v prihodnosti predstavljal bazo primerov dobrih praks in ključno referenčno točko za področje turističnega marketinga.

Vizija nagrade ZLATI ZOOM je postati uveljavljena evropska nagrada na področju tržnega komuniciranja v turizmu ter postati pospeševalnik turistične kreativnosti Evrope.

Več informacij na o tekmovanju za ZLATI ZOOM!
SPIRIT

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.