GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

TRAVEL ZOOM

MARKETING OLIMPIJSKIH IGER LONDON 2012

By on March 9, 2012

Agencija McCann Ericson je bila leta 2009 izbrana kot uradna marketinška agencija olimpijskih iger v Londonu. Celotna vrednost kampanje je ocenjena na 20 milijonov dolarjev in predstavlja eno od najdražjih marketinških kampanj v britanski zgodovini. Izjemna je tudi zaradi marketinškega vložka agencije v projekt, ki je s tem postala uradni partner MOK. Nekaj mesecev pred olimpijado so rezultati dela agencije že dobro vidni. Pozicijski slogan “Sport like Never Before” že odzvanja v ušesih ljubiteljev športa.

Na Travel Zoom sredi vrhunca olimpijske kampanje prihaja Jonathan Eaves, ki bo skozi predavanje “Preparing for London 2012” iz prve roke in ekskluzivno razkril marketinško ozadje olimpijskih iger in pomen takšnih dogodkov za turizem.

Mimogrede, do olimpijskih iger je še 139 dni.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.