GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

TRAVEL ZOOM

DRUŽBA PRIHODNOSTI JE DRUŽBA SANJ

By on March 6, 2012

ZVEZDE TRAVEL ZOOM-a

Rolf Jensen ima sanjsko službo, saj je direktor družbe Dream Company. Njegov uradni naziv je direktor za domišljijo (Chief Imagination Officer). Čez dobrih štirinajst dni nam bo na Bledu predstavil spoznanja iz svojih knjižnih uspešnic Sanjska družba in Viharjenje srca – pripovedovanje zgodb za poslovni svet. Leta 2008 je že bil v Sloveniji, kjer je v Ideas Campusu navdušil udeležence.

Njegova osnova misel je zelo preprosta. Turistični produkt, ki ga poganja zgodba, se lažje dotakne srca. Zato je potrebno viharjenje srca, ki je nasprotje viharjenja možganov. Namesto možganov uporabiš čustva. To moraš znati delati strastno. V takšnem primeru se dobra zgodba širi hitreje kot pomladanska utrujenost.

V vsako zgodbo so vključeni potrošniki, ki dobrim zgodbam za povrhu delajo promocijo brezplačno. To revolucionarno SEO spoznanje je v svoj miselni koncept vključil že precej pred današnjimi guruji socialnih omrežij. Najbolj se veselim pogovora o promociji destinacij. Zagotovo bomo spoznali kakšno zanimivo zgodbo in nasvet, kako si izmisliti lastno odlično destinacijsko zgodbo.

Stvar preživetja v turizmu je danes pripovedovanje dobrih zgodb. Rolf Jensen bo eden od vrhuncev letošnjega Travel Zooma. Več o Rolfu.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.