GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

TRAVEL ZOOM

AREA 47

By on March 11, 2012

Po trenutnih informacijah bodo slovenska smučarska središča letošnjo zimsko sezono sklenila s četrtino manjšim številom gostov. Številni so zimske počitnice preživeli onstran naše zahodne in severne meje. Največkrat zaradi preproste računice, ker onstran meje za svoj evro dobijo več. Še bolj zanimiva je poletna sezona, ki nekaterim avstrijskim smučarskim središčem že prinaša enakovredne prihodke kot zimska.

Učimo se od najboljših. Odličen primer je AREA 47, ki nam ga bo na Travel Zoom-u predstavil direktor marketinga Christian Schnoller. Center so odprli leta 2010 v dolini Otz na Tirolskem. Gre za nekakšen fusion adrenalinskih in doživljajskih vsebin z naravo. Zelo cool!

Uradni video AREA 47:

Otvoritev AREA 47:

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.