GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

TERASE NAD BEOGRADOM

By on August 7, 2018

Nove pridobitve na Beograjski kongresni in event sceni

Zadnji dve novi hotelski pridobitvi v Beogradu sta tako raznoliki, da jih je zelo težko primerjati. Kljub temu pa imata skupno točko v dveh izjemnih terasah, ki so odlična izbira za organizatorje dogodkov zlasti v toplejših meseceih.

HOTEL HILTON

Hotel Hilton se nahaja v središču Beograda in je znanilec prihoda novih hotelskih verig v srbsko prestolnico. Zgrajen je bil s posluhom za kongresne goste, saj razpolaga z enim od najboljših hotelskih kongresnih centrov v mestu. Krasijo ga visoki stropi primerni za zahtevnejše produkcije, dnevna svetloba in čudovit vrt primeren za odmore s kavo ali sprejeme. Hotel je peti petzvezdični hotel v Beogradu in ima 242 sob.

Mama Shelter Hotel

Povsem drugačna je zgodba hotela Mama Shelter, ki je hipsterska blagovna znamka hotelske verige Accor. Beograjska Mama se nahaja nad nov zgrajenim shopping centrom v Rajičevi ulici direktno ob legendarni Knez Mihajlovi. Koncept hotela je preprost: ena restavracija, en bar in sobe za goste. Ter odbit interier, urejen v skladu s filozofijo, počutite se kot pri mami. Hotel ponuja 125 dizajnerskih sob, ekstra pa dobite še najblj moderen shopping center na Balkanu.

SPEKTAKULAREN RAZGLED

Tisto kar pa nabolj privlači organizatorje dogodkov pa sta obe terasi z razgledom. Organizatorji dogodkov jih ljubimo, saj za scenografijo poskrbi kar čudovit razgled. In ta je zares spektakuren v obeh primerih.

Lebdeča terasa hotela Hilton je ponoči osvetljena v vijoličastih odtenkih, ki poudarja monumentalnost prostora. Središče dogajanja je rooftop bar in restavracija Skylounge. Oprema je tradicionalna in tipično za Hilton eleganta. Po naši oceni je na terasi prostora za kakšnih 150 gostov v stoječi postavitvi. Pohvaliti je potrebno izjemno profesionalno osebje, ki zna pričarati ustrezno vzdušje.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.