GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

REVIJA KONGRES V ELITNEM MEDIJSKEM KLUBU

By on December 4, 2011

Z javno predstavitvijo nove globalne mreže založnikov MRI – Meetings Review International na kongresni borzi EIBTM je revija Kongres na povabilo postala članica elitnega kluba, odgovorna za področje JV Evrope. Ustanovitev omrežja so podprle vodilne svetovne organizacije kongresne industrije PCMA (Professional Convention Managers Association), ICCA (International Congress and Convention Association), SITE (Society of Incentive and Travel Executives), IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers) in EFAPCO (European Federation of the Association of Professional Congress Organizers). Meetings Review International bo kot globalno medijsko stičišče začel delovati januarja 2012, z globalnim in 10 regionalnimi portali. Revija Kongres bo upravljala s portalom za JV Evropo.

Revija Kongres je v projektu enakopraven partner svetovno znanim kongresnim medijem kot so CAT Publications iz Velike Britanije, BBT Online iz Belgije, CIM iz Avstralije, TW iz Nemčije, Meetings International iz Skandinavije, Questex iz ZDA in TTG iz Azije.To je potrditev kakovostnega dela in dobrih zgodb revije, ki so jih prepoznali na mednarodnem trgu in so povezane v prepoznavno blagovno znamko. Doseg celotnega portala preko skupnih baz podatkov bo preko 700.000 kongresnih odločevalcev, od tega jih je 400.000 zagotovil ameriški partner Questex. Celotna mreža je odgovor na potrebe planerjev kongresov, ki svoje dogodke organizirajo globalno in preko nacionalnih meja. Med komunikacijskimi orodji bodo dnevne in tedenske novice v klasični in video obliki razdeljene na lokalne, regionalne in globalne sekcije. Gre za največji digitalni medij kongresne industrije, ki bo znanje in informacije prinesel tudi do slovenskih bralcev in postal torišče bogatega dogajanja v kongresni industriji regije.MRI bo partner vseh kongresnih borz kot so EIBTM, IMEX, IT&CMA in CONVENTA.

Medijski in vsebinski del vodi v imenu vseh partnerjev Martin Lewis, ki je bil s strani partnerjev izvoljen za predsednika uredniškega odbora. Portal bo zadostil visokim novinarskim standardom z vidika vsebin, prednost, ki jo prinašajp partnerji, pa je poznavanje lokalnih trgov. Hkrati bodo imeli partnerji ustanovnih medijev direkten dostop do mednarodnih partnerjev in vsebin.

Revija Kongres je z vključitvijo v IMR postala izvozno okno regionalne kongresne industrije.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.