GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

PRVEGA NE POZABIŠ NIKOLI!

By on December 30, 2014

Obljubim, da bom nedolžen kot ob svoji otvoritvi! Tudi tako bi se lahko glasila skrita hotelska zaobljuba. Vsak nov hotel je na svojem začetku popolnoma nedolžen, iskren, včasih malce neroden, privlačen in neskončno simpatičen.

Energija otvoritve napolni hišo in se prenese na zaposlene in goste. Seksplozija pozitivne energije, pripravljenosti pomagati in iskrene želje ugoditi gostom. Gosti so ob takšnih posebnih dneh zares kralji.

Zdi se, da bom v svojih odnosih s hoteli začel prisegati na pravkar odprte. Mogoče bi se lahko celo specializiral za odkrivanje “hotelskih devic” po celem svetu.

Novodprti hoteli odražajo čistost in nedolžnost. Kot bik v areni želim naskočiti hotelski meni, fitness, razdevičiti kongresni center in spiti prvo jutranjo kavo. Zavedam se, da se je hotel dolgo pripravljal na “moj” obisk in da bodo sladka pričakovanja in intenzivna čustva prikrila tudi kakšno napako.

Prvič je zares lepo in vsak novi hotel mi bo ostal v spominu po nekaj izjemnih posameznikih in posebnem vzdušju, ki je podobnu občutku ob nakupi novega avtomobila. V uležanih hotelih redko presežeš občutke pa tudi tistega vonja po novem boš v starih hotelih iskal zaman. Pa tudi dejstvo, da v hotelski postelji ni spal nihče razen mene veliko pomeni…..

TAGS

January 26, 2015

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.