GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

PRIHODNOST ARHITEKTURE DOGODKOV V ROVINJU

By on July 1, 2013

Med 30. in 31. avgustom 2013, bo v Rovinju potekala že druga konferenca Inside. Z združevanjem usposabljanja in praktičnih primerov, bodo strokovnjaki iz različnih področij pogledati v prihodnost arhitekture dogodkov in predstavnikom kongresne industrije jugovzhodne Evrope predstavili nova znanja in vsebine.

mindmeeting-book-3d-transparant-ipad[4]

Konferenca Inside bo ponovno združevala zanimiv konferenčni program in številne priložnosti za mreženje in povezovanje. Dotaknila se bo prav vseh vidikov arhitekture dogodkov. V sklopu tridelne delavnice, ki jo bo vodil strokovnjak za oblikovanje uspešnih dogodkov Mike van der Vijver, partner pri agenciji MindMeeting BV, bodo organizatorji dogodkov pridobili potrebno znanje in orodja za organizacijo učinkovitejših dogodkov in pridobili strokovno ozadje, ki ga kot svetovalci za organizacijo dogodkov, srečanj, konferenc in kongresov, potrebujejo. Predstavniki hotelov in kongresnih centrov bodo spoznali kako učinkovito uporabiti razpoložljiv prostor in kako ga uporabiti kot lokacijo za izkustveno učenje. Zaposleni v marketingu in prodaji bodo pridobiti znanje in izkušnje, ki jim bodo pomagale na poti do učinkovitejšega pogovora s svojimi strankami. Tekom delavnice bodo namesto prodajalcev proizvod in storitev prevzeli vlogo prodajalcev rešitev. Mike van der Vijver bo v štirih urah s pomočjo teorije in izkustvenega učenja dodobra predstavil arhitekturo dogodkov. Delavnica bo prinesla odgovore na vprašanja kot so: “Kaj so značilnosti dogodkov kot oblike komunikacije” in “Kaj jih loči od drugih oblik komuniciranja”. Udeleženci delavnice bodo aktivno sodelovali pri oblikovanju sestanka in se naučili kako mora učinkovit sestanek v praksi tudi delovati. Tako imenovana “soba rešitev” bo postavila udeležence tja, kjer bi na sestankih tudi morali biti – na voznikov sedež.

Kako oblikovati »oblikovalsko« konferenco bo prav gotovo zanimivo predavanje za vse, ki iščejo recept za uspešno snovanje dogodka. Predstavniki Beograjskega Design Week-a, mednarodne konference poznane po izvrstnih delavnicah, predavanjih in razstavah, bodo razkrili njihovo skrivnost za uspešnost. Davor Bruketa iz oglaševalske agencije Bruketa&Žinić, agencije, ki je na svetovni ravni uvrščena na drugo mesto najbolj učinkovite neodvisne oglaševalske agencije, pa bo predstavil idejo za vizualno identiteto izjemnega Inside prizorišča in edinstvenega »design« hotela na Hrvaškem. Vas zanima zakaj je hotel Lone, ki predstavlja sinergijo funkcionalnosti, harmonije ter elegance, lahko pika na i arhitekture “out of the box” sestanka ali dogodka?

Organizatorji srečanj, ponudniki kongresnih storitev ter zaposleni v prodaji in trženju, ki želijo biti na tekočem s trendi v vedno spreminjajoči se kongresni industriji, se lahko na konferenco prijavijo preko spleta. Rok za zgodnjo prijavo na Inside je 10. julij 2013.

Za več informacij o konferenci, prosimo obiščite spletno stran www.insidemeetings.com ali pišite organizatorju konference na naslov natalija@toleranca.eu.

_________________________________________________________________________Tehnični organizator in partnerji:

Toleranca Marketing, d.o.o., Conventa Trade Show, EIBTM, Serbia Convention Bureau, Slovenia Convention Bureau, Maistra

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.