GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

NOVI HOTELI NA JADRANU

By on March 1, 2019

Leto 2019 Sloveniji ne bo prineslo večjih otvoritev novih hotelov; pripravljajo se številne investicije, ki bodo dokončane šele po letu 2020. Na območju Jadrana pa se investicije v 2019 ne ustavljajo, temveč bodo celo presegle milijardo evrov.
Pregledali smo najbolj zanimive najave otvoritev hotelov, ki vključujejo tudi kongresne kapacitete.

Top nove otvoritve v 2019

Hotel Roxanich, Motovun

Investitor: Vinogradnik Mladen Rožanić
Otvoritev: April 2019
Hotel Roxanich

Posebnost butičnega hotela bo atraktivna vinska klet, ki bo privlačna za organizacijo incentive programov. Hotel bo imel 28 sob, vrhunsko restavracijo in konferenčno dvorano.

Hotel Park, Rovinj

Investitor: Maistra
Otvoritev: April 2019
Hotel Park

Največja hotelska investicija je nastala po idejni zasnovi priznanega biroja 3LHD na mestu nekdanjega hotela v Rovinju. Petzvezdični hotel bo imel 209 sob, šest restavracij in kongresni center.

Hotel Bellevue, Dubrovnik

Investitor: Jadranski luksuzni hoteli
Otvoritev: Maj 2019
Hotel Bellevue Dubrovnik

Prenovo hotela je zasnoval portugalski oblikovalski studio Tereza Prego. Gre za največjo prenovo po letu 2006, ki bo popolnoma spremenila izgled ikoničnega dubrovniškega hotela.

Hotel Ambasador, Split

Investitor: Klaus Alex Birkenstock
Otvoritev: Junij 2019

Investicija v višini 17 miljonov evrov bo Splitu prinesla 101 hotelskh sob in manjši konferenčni center. Nahaja se na mestu nekdanjega hotela iz leta 1937.

Amfora Resort, Split

Investitor: Zvonko Kotarac
Otvoritev: Junij 2019

Štirizvezdični hotel bodo gradili v dveh fazah. V prvi bodo maja letos odprli hotelski del z 207 sobami. V drugi fazi pa bo dokončan celoten resort z velikim spa-jem, kongresno dvorano za 400 oseb in teraso s čudovitim razgledom na Split.

Hotel Paris, Opatija

Investitor: Zdravko Josić
Otvoritev: Junij 2019

Po koncu prenove bo štirizvedzični hotel vključeval 190 sob, wellness center in veliko dvorano za poroke in dogodke. Legendarni opatijski hotel bo tako ponovno zasijal in obogatil kongresno ponudbo Opatije.

The Palace Hotel, Hvar

Investitor: Sunčani Hvar
Otvoritev: Junij 2019
The Palace Hotel

Hotel bo prenovljen do konca leta 2019 v zgodovinskem slogu. Hotel je namreč zaščiten kot arhitekturna dediščina. Vključeval bo 50 luksuznih sob ter veliko teraso primerno za sprejeme in organizacijo dogodkov.

One&Only, Portonovi

Investitor: Azmont Investments
Otvoritev: Jesen 2019
One&Only, Portonovi

Prvi resort v Evropi bo vključeval 113 sob, 10 ekskluzivnih vil in Espace Chenot Health Wellness Spa. V okviru hotela bo deloval tudi manjši konferenčni center. Hotel je del marine in ekskluzivnega resorta, ki velja za najbolj eksluzivnega na Jadranu.

Hilton Garden Inn, Zagreb

Investitor: Zagreb City Hotels
Otvoritev: Konec leta 2019

Poslovni hotel bo odprt v okviru poslovnega centra Green Gold. Namenjen bo poslovnim gostom in bo vključeval tudi manjši konferenčni center. Hotel bo imel 150 sob in bo pomembna pridobitev za projekt predsedovanja EU, ki ga Hrvaška prevzema v letu 2020.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.