GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

LETO SE ZAČENJA S CONVENTO

By on February 15, 2016

Seeing is believing

Prazniki so mimo in polni optimizma in veselja smo zakorakali v novo leto. Ko po osmih letih pogledam nazaj sem vesel, da se kongresno leto tradicionalno začenja s Convento. Ekipa se namreč skozi celo leto trudi, da bi dogodek poleg poslovne dimenzije spremljalo druženje, dobra volja, živahnost in vse kar nosi znak pozitivnega in zaznamuje začetek.

Z malce neskromnosti bi lahko rekli, da te ni na kongresnem zemljevidu regije, če se ne udeležiš Convente. To potrjuje rekordni odziv razstavljalcev in pa dejstvo, da se kar 98 % razstavljalcev redno vrača na dogodek.

Rdeča nit letošnje Convente je Conventa Experience in popotovanje udeležencev skozi doživetja z vsemi čutili. Verjamemo, da to spoduja razmišljanje, radovednost in zanimanje za vaše kongresne produkte in destinacije. Verjemamo pa tudi, da doživetje pove več kot sto besed. Potrditev, da smo organizatorji na pravi poti je tudi gostiteljstvo konference SITE Executive Summit.

Poleg številnih doživetij je med letošnjimi novostmi prvič tudi podelitev nagrade Conventa Best Event Award. Odziv na razpis je bil že prvo leto izjemen in mednarodna komisija je imela težko delo pri izbiri najboljšega. Nagrajeni dogodek se bo pridružil ostalim nagrajencem v okviru nagrade Meetings Star, ki jo podeljujemo najboljšim destinacijam, hotelom in kongresnim centrom že od začetkov Convente.

Organizatorji se bomo potrudili, da boste iz Ljubljane odšli zadovoljni z novimi poslovnimi povezavami !

Gorazd Čad

 

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.