GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

KAMPANJA BODI ČEBELA “BEBEE” NA KONGRESU ICCA

By on October 30, 2011

Kampanja »BeBee« želi pritegniti čim širši krog globalne kongresne javnosti in jo preko zgodbe o posvojitvi kranjske čebele seznaniti z zelenimi prednostmi Slovenije.

Čebele namreč na inovativen način komunicirajo o razvoju zelenega kongresnega turizma v Sloveniji, saj simbolizirajo raven varovanja okolja, biotske raznovrstnosti in ravnovesja v naravi. Glede na to, da se po odnosu do čebel v Sloveniji uvrščamo v svetovni vrh, predstavlja kampanja »BeBee« Slovenijo kot biotski park s številnimi priložnostmi za organizacijo trajnostnih srečanj. Da bodo zelene danosti Slovenije na voljo tudi prihodnjim generacijam, se lahko organizatorji srečanj aktivno vključijo v kampanjo »BeBee« in s tem podprejo širša prizadevanja za varovanje okolja. S tem hkrati promovirajo kongresno in incentive destinacijo Slovenije, ki je v svojem bistvu zelena.

Kampanja je doživela veliko promocijo na letošnjem kongresu ICCA v Leipzgu. Maruša in Miha sta navdušila mednarodno strokovno javnost in jo prepričala v nujnost zmanjševanja negativnega vpliva kongresne in incentive dejavnosti na okolje. Prepričan sem, da bodo rezultati in neposredni učinki te kampanje dolgoročno vplivali na dojemanje Slovenije kot kongresne destinacije in našo prepoznavnost.

 

TAGS

October 31, 2011

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.