GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

ICE – NOVI SUPERKONGRESNI CENTER V KRAKOVU

By on August 22, 2012

V obdobju popolne zastrupljenosti duha v našem delu Evrope in prevladujočega pesimizma je prijetno pogledati tja, kjer je optimizem in pogled v kongresno prihodnost še živ.

Poljska je nekaj zadnjih let v središču pozornosti mednarodne javnosti zaradi relativno uspešne borbe s krizo in hitre gospodarske rasti. Nič presenetljivega ni, da bo ravno v Krakowu zrastel eden najmodernješih kongresnih centrov v Evropi ICE. Odlično voden projekt, kjer lahko že danes rezrevirate dvorane za termine po letu 2014 je primer dobre prakse, ki je dal krila celotni kongresni destinaciji. 36.000 m2 multifunkcijskih prostorov z glavno dvorano za 2000 udeležencev in lokacijo v centru mesta s pogledom na Wawel je samo nekaj tehničnih poudarkov o tej čudoviti kongresni pridobitvi.

ICE KRAKOW predstavitev!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.