GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

HOTEL CUBO

By on July 8, 2011

Za pokušino objavljam nekaj mobifotografij neuradno odprte nove ljubljanske turistične pridobitve, hotela Cubo. Legendarna ljubljanska “fusion” restavracija je tako dobila dizajnerskega hotelskega brata v centru mesta poleg Drame. Minimalistični slog hotela je meni osebno pisan na kožo. Modern design, vrhunski materiali, umirjeni sivi barvni odtenki, prijetna osvetlitev sobe, hrupa z glavne ceste skoraj ni slišati. Vsaka soba je malce drugače urejena. Posebej me je navdušila skrb za ugodje gosta med spanjem s kvalitetnim ležiščem in posteljnino in možnostjo izbire vzglavnika.

Simpatična, svetla restavracija s pogledom na grad, bo ponujala kulinariko tipa Cubo. Drugačna dimenzija zajtrka, namenjena tudi zunanjim gostom, je po besedah lastnikov šele začetek…

Pa še naš kolega Sandi Kovačevič, ki se je lotil projekta vodenja hotela z neverjetno energijo in sistematičnostjo, tudi pri izbiri kadra. Verjamem, da bo hotel s 26 sobami kmalu premajhen za številne ljubitelje designa. Sandi ima celo vrsto odličnih idej. Med drugim bo za goste mini bar brezplačen. Brezplačen WI-FI pa je pri tistih, ki razumejo poslovni turizem, itak že standard. Hudo!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.