GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

Zakaj SREČA-nja?

By on June 25, 2011

Ko se ozrem na svojo poslovno kariero me že vrsto let osrečujejo različna srečanja. SREČA se ni po naključju znašla v besedi srečanja. Menim, da sem srečen, ker lahko ob kreiranju vedno novih srečanj živim ustvarjalno, raznovrstno in prav nič dolgočasno.

V blogu SREČA-nja boste spoznali, kaj me v kongresnem turizmu oziroma kongresni dejavnosti (v angleščini meeting industry oziroma MICE: meetings, incentives,conferences, exhibitions) vznemirja in dnevno osrečuje.
Kongresni turizem se po definiciji nanaša na srečanja, ki združujejo skupine ljudi s
skupnim namenom, da izmenjajo ideje, se družijo in razpravljajo. Namen
kongresnega turizma je, da motivira udeležence in spodbuja izmenjavo znanja,
izobraževanje, opravljanje poslov, spoznavanje in navezovanje stikov ter druženje.
Sam bi dodal še, da je namen narediti kongresne udeležence SREČNE!

Izvirni namen bloga pa je izmenjava mnenj o pomembnih temah kongresnega turizma, reflektiranje, iskanje in učenje. Morda nam tako uspe spremeniti kakšno stvar na boljše. Ker sem tudi sicer vpet v uredniško delo, pa boste na mojem blogu lahko prebrali tudi kaj takšnega, česar sicer ne boste zvedeli v reviji Kongres, Dnevniku, ….

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.