GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

DOGODKI ZA KREPITEV BLAGOVNE ZNAMKE SLOVENIJE

By on September 10, 2011

Lepo je slišati našega zunanjega ministra na vseh radijskih postajah, da dogodki kot je Blejski strateški forum krepijo blagovno znamko Slovenije. Hkrati krepitev slovenske blagovne znamke prek foruma pomaga tudi slovenskim gospodarstvenikom pri sklepanju poslov v tujini. Forum je priložnost za krepitev gospodarskih in političnih stikov,

To gre vštric s prizadevanji slovenske kongresne industrije, ki je postavila dogodke in kongrese v ospredje slovenske turistične in gospodarske promocije. Če pogledamo samo primer svetovnega ekonomskega foruma v Davosu, katerega kopija je blejski forum, je vsem jasno, kako močno deluja sinergija blagovne znamke Davosa in dogodka z dolgoletno tradicijo, ki je postal tudi pomemben izvozni artikel.

Če bi znali definirati vsaj nekaj takšnih dogodkov v prihodnosti in na razvojnih področjih, ki še niso pretirano zasedena z dogodki, ki bi bili spektakel po izvedbeni in organizacijski strani, bi lahko promocijo Slovenije pospešili na potenco. Če takšni dogodki že ne prinašajo kakšnih revolucionarnih intelektualnih presežkov pa so prav gotovo pomemben turistični generator. Bomo zmogli dovolj energije in znanja za takšen preboj? Geostrateške možnosti imamo odlične, kar nekaj tem, zlasti okoljevarstvenih, pa nam je pisanih na kožo.

 

 

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Reply

  AD

  September 12, 2011

  Dobra zamisel za spletno stran! Manjkajo vam še samo gumbi za deljenje 🙂

  • Reply

   srecanja

   September 12, 2011

   Hvala za prijazen komentar. LP Gorazd

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.