GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

CIRKUS V LJUBLJANI

By on October 20, 2011

V Ljubljani gostuje cirkus Safari, čisto pravi politični cirkus pa nas čaka v prihodnjem mesecu. 4. decembra bomo prvič v samostojni Sloveniji odšli na predčasne volitve.

Upam, dragi moji kongresniki, da boste sredi krize dobro vnovčili svoje storitve in političnim strankam zaračunali svoje estetske in funkcionalne dvorane, brezplačna parkirišča spremenili v plačljiva, gostinstvo naredili nepozabno, poskrbeli za namestitev bodočih voditeljev države in jim zasnovali odmevne in vidne dogodke in nove volivne glasove.

Če vsi prisegajo na vsebino, je forma še kako pomembna, zato se dobro pripravimo in izkoristimo podarjeno priložnost. Z novimi strankami, ki rastejo kot gobe po dežju, pa lahko vsaj malo omilite izpad podjetniških dogodkov, ki se krčevito borijo za obstanek.  Volitve nas bodo stale po besedah Republiške volivne komisije med 4,2 in 4,5 miljona evrov.

Zato pozivam vse kongresne sotrpine, da se dobro pripravite na začetek volivne kampanje 4. novembra 2011, saj nevzdržne gospodarske razmere v kongresni industriji lahko rešijo le izredne volitve. Jesen v kongresni areni bo pestra!

TAGS

October 15, 2011

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.