GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

SREČA-nja

BELA KRAJINA IN KOLPA

By on August 26, 2012

Bela krajina in reka Kolpa mi lezeta pod kožo počasi, a zanesljivo. Najbolj zaradi butične geografske pestrosti na zares majhnem prostoru. Pa zaradi prijazne Kolpe, ki je upravičeno razglašena za evropsko destinacijo odličnosti. Neobičajna, neoblegana in trajnostna tudi zaradi prometne izoliranosti. Najbolj pa vedno znova navdušuje gostoljubnost Belokranjcev.

Vsakič znova odkrivam nova presenečanja. Ponudba je hkrati iz leta v leto bolj kakovostna. Tokrat moram pohvaliti najnovejšo pridobitev, ki počasi spreminja precej neugodno strukturo namestitvenih kapacitet. Sredi krajinskega parka Lahinja v vasici Podlog pri Dragatušu so junija odprli apartmajsko hišo Malerič. Slabih 8 km oddaljena od Vinice je idealna za raziskovanje Bele krajine. Pa tudi za ekološke incentive programe za skupine do 20 oseb. Čisti zen za polnjenje baterij, počitek oči in pristnost.

Popolnoma spregledana incentive destinacija, ki premore po mojem mnenju največ avtentičnosti in ponuja v okviru Krajinskih parkov Kolpa in Lahinja številne možnosti. Poleg danes prevladujočih športno-rekreativnih največ možnosti vidim v kulturni dediščini in kulinariki ter izjemni naravni dediščini. Izobraževalni incentive programi na takšno tematiko pridobivajo na veljavi. Naša ekipa bo možnosti v praksi preizkusila v najkrajšem možnem času.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.