GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

KONGRESNI ROCK’N’ ROLL

TURISTIČNA PRILOŽNOST RAZKRITIH TELES

By on April 22, 2012

KONTROVERZNA RAZSTAVA KONČNO V LJUBLJANI

Razstavo Bodies Revealed sem si v živo ogledal v Zagrebu spomladi 2011. V Klovičevih dvorih me je neverjetni stroj človeškega telesa fasciniral. Perfect gadget!
Potujoča razstava, ki jo je po celem svetu  videlo že preko 30 milijonov obiskovalcev, je končno prispela v Ljubljano Organizator razstave je družba Premier Exhibitions iz Atlante.

Ker bo razstava odprta celo poletje, bo zelo zanimivo spremljati, kakšen bo odziv obiskovalcev iz regije in Evrope. Takšni dogodki lahko kar pošteno povečajo obisk destinacije, zato za pogumno potezo čestitke GR-ju. Bi pa bilo prav, da potencial razstave izkoristi celotno ljubljansko turistično gospodarstvo s Turizmom Ljubljana na čelu kot eno izmed poletnih promocijskih sporočil. Hotelirji, ste vključili razstavo v pakete, ki jih ponujate tujim gostom? Zagrebu to zelo dobro uspeva na celotnem področju kulturnega turizma. V Klovičeve dvore gremo letos na ogled skulptur Edgarja Degasa, ponudba pa je atraktivna tudi na drugih področjih kulturnega turizma.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.