GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

NEUVRŠČENI

GORSKA PLAŽA

By on December 26, 2011

Včerajšnjo zimsko plažo v Kranjski gori sem danes zamenjal za “gorsko” na Šmarni gori. Na Šmarni gori že od leta 1974 delujeta Miha in Jožica Ledinek z družino.

Na današnji praznični dan je gostilna in plaža pokala po šivih. Komajda je bilo možno najti prazno mizo in klop pred gostilno, pa vendar smo obvezni čaj in miške dobili brez dolgega čakanja v vrsti.

Pa Šmarna gora seveda niso le miške. Če nisi ravno reden obiskovalec Šmarne gore, te Ledineki vedno presenetijo s ponudbo. Danes so na jedilniku juhice in enolončnice iz ekološko pridelane zelenjave. Ledineki so trendseterji za vse slovenske gorske postojanke. Ogled ponudbe pa je must za vse oskrbnike in gostince tudi iz precej bolj razvitih turističnih postojank.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recept za uspeh pa je enostaven. Odlična gostinska ponudba in urejenost, ležalniki, izvirnost in avtohotnost Ledinekov. Le gužva je na trenutke že malce pretirana in stara planinska navada pozdravljanja nasproti hodečih ne pride več v poštev.

TAGS

December 26, 2011

December 27, 2011

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.