GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

NESREČA-nja

TURBOTURIZEM

By on June 30, 2011

Včerajšnji dan je minil v znamenju kaosa in nasprotij Budve. Stari francosko-črnogorski prijatelje Jerome me je prijetno presenetil v prenovljenem hotelu Avala. Klub Bruno je na Jadranu eden boljših prostorov za sprejeme. Čudovita oprema in desing. Kapaciteta 400 udeležencev. Tudi v Ljubljani bi nujno potrebovali nekaj takšnega.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druga plat Budve. Kaos na obalni promenade. Izvenpenzionska vrnitev v osemdeseta. Glasna glasba do jutra. Ponudba KR NEKI. Ne vem kako bo Jerome združil v nov turistični produkt luksuzni hotel Avala in bizarno izvenpenzionsko ponudbo. Najde se celo Eifflov stolp in nekakšna jadrnica.

 

 

 

 

 

 

 

Bizarne scene si sledijo druga za drugo. Tako izgleda podivjan turboturizem. Takšen je torej razvoj turizma, če ga popolnoma podrediš prostemu trgu.
Kongresnike pa takšna scena zelo težko osreči.

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.