GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

LUŠTNE KAMPANJE TRAVEL ZOOM

TOURISM ADS OF THE WEEK

By on February 16, 2013

DISCOVER IRELAND: Dosleja največj marketinška kampanja Irske se imenuje The Gathering, Jedro kampanje je vrsta dogodkov, na katere bodo povabljeni posamezniki, organizacije, društva iz celega sveta preko Irskih prijateljev. O kampanji boste več izvedeli iz prve roke saj na Travel Zoom 2013 prihaja šef te izjemne kampanje Mark Henry.

SWITZERLAND TOURISM: Sebi in Paul nadaljujeta z inovativno promocijo turizma. Tokratni del kampanje podpira zimsko sezono. Avtorji kampanje so agencija Spillman/Felser/Leo Burnett.

VISIT BLACKPOOL: Mesto bolj znano po svojih plažah je v teh dneh lansiralo kampanjo za poslovne in kongresne turiste. Sestavni del kampanje je nov in zelo svež vodič po kongresni destinaciji BLACKPOOL Conferences & Meetings Guide.

IZVEN KATEGORIJE – VISIT SWEDEN: Kampanja “z jajci”, delo norveške agencije LOS&CO. Za promocijo švedske prestolnice so uporabili Stckholm Fashion Week.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.