GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

LUŠTNE KAMPANJE

TOURISM ADS OF THE WEEK No. 4-2013

By on March 8, 2013

BEST JOB IN THE WORLD 2013
Nova serija avstralske viralne uspešnice. Na voljo je šest služb za mladince v starosti od 18 do 30 let, ki bodo preživeli šest mesecev v Avstraliji za plačo 100.000 USD. Več o kampanji na BEST JOB IN THE WORLD. 

HOTELI MOXY 
IKEA in MARRIOTT se z blagovno znamko Moxy Hotels skupaj podajata v hotelske vode. Prvi hotel bo odprt v začetku prihodnjega tedna ob letališču Malpensa. Hotelska veriga bo s kar 150 hoteli po napovedih v kar desetih evropskih državah od Avstrije prek Nemčije, Belgije, Italije, Finske, Norveške, Švedske, Danske, Nizozemske do Velike Britanije.

DELTA AIRLINES 
Tipična US kampanja v slogu iz zgodovine se učimo za prihodnost.  Za primerjavo še lanska uspešnica agencije Wieden+Kennedy.

AIR NEW ZEALAND 
Viralna varnostna navodila so letos med letalskimi družbami zelo popularna. Novozelandci so angažirali kar zvezdnika resničnostnih oddaj Survivor Bear Grylls-a. Pustolovec po novem deli varnostne nasvete potnikom na letalih Air New Zealand.

IZVEN KATEGORIJE: W LONDON HUMAN JUKEBOX
Luštna zgodba z živim jukeboxom v hotelu W. Gostje so lahko preko twitov naročali svoje glasbene želje bendu BIGkids na #whumanjukebox

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.