GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

LUŠTNE KAMPANJE TRAVEL ZOOM

TOURISM ADS OF THE WEEK No. 2-2013

By on February 25, 2013

BAHAMAS TOURISM: Video razkošne promocijske kampanje Bahamov v katerem nastopaju zvezdniki kot je supermodel Shakara Ledard, zvezdnik NBA Rich Fox pa tudi David Copperfield in drugi. Kampanja “Behold” ima cilja na prestižne turiste. Otočje je lani obiskalo preko 5 miljonov gostov. Kampanjo je ustvarila agencija Zimmerman.

AMERICAN AIRLINES: Največ pozornosti ob rebrendiranju so običajno deležne letalske družbe. Nova podoba American Airlines sproža mešane odzive. Del prenove celostne podobe je kampanja “New Plane Smell.” Avtorji so ekipa legendarne agencije Future Brand.

HILTON FRANKFURT AIRPORT: Kampanja, ki simpatično povzema ponudbo Hiltona kot kontrast nevrotičnega frankfurtskega letališča.

IZVEN KATEGORIJE – TAP PORTUGAL: Grozljivo dolgočasna navodila za potnike se da narediti tudi simpatične.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.