GORAZD ČAD
LJUBLJANA, SLOVENIA

Je dolgoletni zasvojenec s kongresnim turizmom. Kot ustanovitelj in lastnik marketinške in kongresne agencije Toleranca Marketing ima večletne izkušnje pri načrtovanju, pripravi in izvedbi velikih mednarodnih kongresnih projektov v sodelovanju z uglednimi tujimi in slovenskimi znanstveniki, zdravniki in inštitucijami. Je izkušen svetovalec za uspešen marketing kongresnih centrov in poslovnih dogodkov ter ustanovitelj in urednik vodilne revije na področju kongresne industrije v regiji imenovane Kongres Magazine.

LUŠTNE KAMPANJE PREDAVATELJI 2013 TRAVEL ZOOM

RABBITS, ENEMIES AND ROCK’n’ROLL: Building a revolutionary hotel

By on March 6, 2013

ruta

Na Travel Zoom prihaja ena izmed najbolj kreativnih hotelskih direktoric Ruta Pulkauninkaite Macike iz Vilniusa. Če želite spoznati, kako bodo izgledali funky hoteli prihodnosti, tega predavanja ne smete zamuditi. V genski zapis Comfort hotela je zapisan rock”n”roll. Kampanja ob lanski otvoritvi “Pretty Damn good” je naletela na izjemen odziv. Hotel je takoj po otvoritvi avgusta 2012 rangiran med TOP 3 hotele na Tripadvisorju pred hotelskimi prvoaktegorniki Vilniusa z večinsko pozitivnimi ocenami in slavospevi.

Hotel je ustvarjen za generacijo Y in za vse, ki so mladi po srcu. Duh generacije so odlično ustekleničili in ga z neposrednim rokerskim nagovorom, kančkom uporništva in razumno ceno zapakirali v vrhunski hotelski produkt.

Več informacij na www.travel-zoom.si ali preko elektronske pošte press@travel-zoom.si

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Reply

    mihakovacic

    March 6, 2013

    Vsem toplo priporočam udeležbo na njenem predavanju. Odlična zgodba in enkratna oseba.

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.